13 cu noroc pentru Gloria

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

IMG_20141115_125646

A treisprezecea etapă a stagiunii curente din liga secundă le-a adus trei puncte fotbaliștilor de la Gloria Buzău. Runda cu numărul 13 nu a fost deloc cu ghinion pentru jucătorii antrenați de Ion Viorel care au reușit să se impună cu 2 la 1 în fața ­viceli­derului Academica Argeș. La sfârșitul partidei, tehnicianul buzoienilor a fost foarte fericit. Echipa sa e singura care a învins primele două clasate.

În ciuda adversarului dificil, Gloria Buzău a reușit să își adjudece toate cele trei puncte puse în joc în confruntarea cu viceliderul Academica Argeș. Golul lui Pălimaru și reușita lui Dumitrescu au făcut ca gruparea din Crâng să mai bifeze o victorie în stagiunea curentă. La capătul partidei, Ion Viorel, tehnicianul buzoienilor s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi, precizând că, de la portar până la atacanți, toți au făcut o partidă memorabilă.

Cu o zi înainte de confruntarea cu Academica Argeș, Primăria Buzău a virat 100.000 de lei în conturile grupării buzoiene, bani din care oficialii formației au reușit să mai achite din restanțele către jucători, dar și din datoriile vechi, către stat și terțe părți. Antrenorul clubului din Bulevardul Mareșeal Ave­rescu a spus că toți jucătorii săi au primit câte o parte din restanțe, fapt care a contribuit decisiv la moralul acestora înaintea duelului cu gruparea din Trivale.

Gloria Buzău a revenit pe a șasea poziție în ierarhia primei serii din liga secundă, iar, etapa viitoare, Dăniță și Compania se vor deplasa la Voluntari, acolo unde vor întâlni liderul campionatului.

Rezumatul video al partidei și conferința integrală a tehnicianului Ion Viorel sunt disponibile pe BuzăulSportiv.ro

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.