Au început înscrierile la Trofeul „Buzăul Sportiv” la futsal, cea mai tare competiţie a iernii!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

AFIS WEB

Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Buzău, alături de AECTS Buzăul Sportiv şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal organizează Trofeul Buzăul Sportiv la futsal, TOLEDO FRESH Winter Cup Edition, întrecere dedicată atât amatorilor cât şi tuturor categoriilor de jucători, indiferent de liga în care evoluează. Competiţia se va desfăşura pe 27 şi 28 decembrie în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” şi va fi organizată potrivit regulamentului în vigoare de la futsal.

Pe Buzăul Sportiv poţi urmări video live online orice competiţie sportivă! De la mariile campionate de fotbal ale lumii până la campionatele naţionale de handbal, polo sau volei, toate sunt disponibile pe www.buzaul-sportiv.ro/live!

Jucători din Liga I la TOLEDO FRESH Winter Cup 2014

La ediţia inaugurală a Trofeului „Buzăul Sportiv” la futsal – TOLEDO FRESH Winter Cup şi-au anunţat prezenţa jucători buzoieni din primele două eşaloane la fotbal, precum şi formaţii de minifotbal, consacrate la nivel judeţean şi naţional. Meciurile din faza grupelor şi prima faza eliminatorie se dispută pe 27 decembrie, urmând ca pe 28 să aibă loc semifinalele şi finalele. Perioada de înscriere se încheie pe 24 decembrie. Premiile constau în cupe, diplome, echipament sportiv, produse promoţionale pentru suporterii Gloria Buzău, vouchere Toledo şi produse Global Cash &Carry Buzău.

Ştiai că pe Buzăul Sportiv ai livescore toate competiţiile sportive din lume? Intră pe http://buzaul-sportiv.ro/livescore/ pentru rezultate în timp real.

 Competiţia live event pe YouTube, finala pe TV Buzău

Se premiază toate echipele participante, iar în premieră pentru judeţul Buzăul, competiţia va fi transmisă online pe YouTube.com, iar finala va fi difuzată de postul regional de televiziune TV Buzău. Articole privitoare la competiţie pot fi găsite în publicaţiile tipărite şi online ale Opinia Buzău şi Buzăul Sportiv, parteneri media ai întrecerii din Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica detalii ale competiţiei fără a anunţa în prealabil participanţii.

Înscrierile se fac la următoarele numere de telefon: 0765.697.212 şi 0762.068.747

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.