A mai rămas doar o săptămână până la Buzău Trophy la futsal!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

trophy buzau

Direcţia pentru Sport şi Tineret, alături de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău
şi Asociaţia Educaţional Culturală pentru Tineret şi Sport „Buzăul Sportiv” organizează prima ediţie a Trofeului Buzău la futsal. Competiţia este destinată exclusiv amatorilor şi va debuta weekend-ul în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Dacă participi la competiţie, confirmă-ne prezenţa în evenimentul creat pe Facenbook!

Împătimiţii sportului cu balonul rotund din Buzău vor avea parte de o nouă competiţie destinată amatorilor. Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Direcţia pentru Sport şi Tineret, alături de Asociaţia Educaţional Culturală pentru Tineret şi Sport „Buzăul Sportiv” organizează prima ediţie a Trofeului Buzău la futsal. Competiţia este programată să înceapă weekend-ul viitor, urmând a se desfăşura în sistem fiecare cu fiecare. Gazda întrecerii va fi Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, iar campionatul se va desfăşura potrivit regulamentului de futsal. 

Vrei reclamă? Cea mai bună ofertă de publicitate ţi-o oferim noi. Click aici pentru mai multe detalii.

În cadrul întrecerii nu au voie să evolueze jucătorii de fotbal legitimaţi în primele trei ligi de fotbal din ţară şi cei aflaţi sub contract cu formaţiile din prima ligă de futsal. Premiile sunt consistente, primele trei echipe urmând să primească un discount de 50% pentru turneul Golden Sands, ediţia a II-a, de la Nisipurile de Aur din Bulgaria, locurile 4 şi 5 echipament sportiv complet, iar locul şase, tricouri polo şi alte produse promoţionale marca FCGB. Pentru mai multe detalii accesaţi: www.buzaulsportiv.ro

Taxa de înscriere: 250 de RON (acoperă cele cinci meciuri din grupe, apoi 50 de RON/ meci/ echipă). Meciurile se dispută în două reprize a câte 10 minute, sâmbătă şi duminică după-amiază.

Cele mai importante competiţii sportive din lume se văd live online pe Buzăul Sportiv! Eşti doar la un click distanţă de cele mai importante campionate de fotbal din lume! Vezi aici Primera Division, Serie A, Premier League sau meciurile din Liga I.

PREMII:
Locul I – 50% discount sejur Bulgaria, Nisipurile de Aur 5*, all-inclusive, 4 zile, 28 – 31 mai 2015 (max. 16 persoane) + participarea gratuită la Golden Sands Trophy, ediţia a II-a, 2015.
Locul II – 50% discount sejur Bulgaria, Nisipurile de Aur 5*, all-inclusive, 4 zile, 28 – 31 mai 2015 (max. 16 persoane) + participarea gratuită la Golden Sands Trophy, ediţia a II-a, 2015.
Locul III – 50% discount sejur Bulgaria, Nisipurile de Aur 5*, all-inclusive, 4 zile, 28 – 31 mai 2015 (max. 16 persoane) + participarea gratuită la Golden Sands Trophy, ediţia a II-a, 2015.
Locul IV – echipament sportiv complet, şort + tricou, plus echipament complet portar.
Locul V – echipament sportiv complet, şort + tricou, plus echipament complet portar.
Locul VI – tricouri şi alte produse promoţionale FCGB Ultras.

Pe Buzăul Sportiv ai livescore cele mai importante evenimente sportive din lume. Fie că vorbim de fotbal sau polo pe iarbă, bob sau înot, aici afli rezultatele în timp real! Click pentru detalii!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.