VIDEO. Arbitrul Dan Popescu a fost bătut măr! Vezi reacţii.

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

arbitru-daniel-popescu

Arbitrul de fotbal Dan Popescu a fost bătut, după ce a oficiat, la centru, întâlnirea dintre Diadema Gherăseni şi Petrolul Berca. Divizionarul secund a fost victima gazdelor cărora le-a acordat două cartonaşe roşii pe durata confruntării. Arbitrul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău şi are de gând să acţioneze agresorii în instanţă.

Vrei reclamă? Cea mai bună ofertă de publicitate ţi-o oferim noi. Click aici pentru mai multe detalii.

La meciul disputat în weekend, centralul partidei a fost snopit în bătaie de câţiva dintre oamenii de ordine şi de fotbalişti ai formaţiei din Gherăseni, chiar în prezenţa preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Pompiliu Coşconea şi a primarului comunei Gherăseni, Stroe Sava.

Pe Buzăul Sportiv ai livescore cele mai importante evenimente sportive din lume. Fie că vorbim de fotbal sau polo pe iarbă, bob sau înot, aici afli rezultatele în timp real! Click pentru detalii!

Arbitrul buzoian a trecut prin clipe de groază, după ce la finalul partidei, s-au năpustit asupra sa mai mulţi reprezentanţi ai gazdelor. Popescu a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele în cap, iar în urma violenţelor a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe.

După ce i s-au acordat primele îngrijiri, arbitrul buzoian a cerut eliberarea unui certificat medico-legal. Poliţia s-a autosesizat iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru „lovire şi alte violenţe”.

Arbitrul buzoian nu a putut fi contactat pentru a îşi expune punctul de vedere, acesta fiind plecat din ţară. Formaţia din Gherăseni riscă să fie aspru sancţionată pentru condiţiile slabe în care a organizat jocul cu Petrolul Berca şi totodată pentru incidentele create de reprezentaţii echipei la finalul partidei.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.