VIDEO. Gloria trebuie să achite încă 4 miliarde de lei la Fisc

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

gloria-fisc-buzau

Responsabilii clubului Gloria vor să achite, în perioada imediat următoare, încă o tranşă din datoria pe care o au către Fisc. Gruparea din Crâng are termen, până pe 8 mai, să plătească 4 miliarde de lei vechi, pentru a mai spera la prelungirea planului de reorganizare.

Vrei reclamă? Cea mai bună ofertă de publicitate ţi-o oferim noi. Click aici pentru mai multe detalii.

Cu salarii restante de luni bune la proprii jucători, prima grijă a conducătorilor divizionarei secunde Gloria Buzău o reprezintă prelungirea planului de reorganizare. Pentru ca formaţia antrentă de Ion Viorel să nu se desfiinţeze, până pe 8 mai trebuie achitată o sumă de cel puţin 4 miliarde de lei vechi.

Cele mai importante competiţii sportive din lume se văd live online pe Buzăul Sportiv! Eşti doar la un click distanţă de cele mai importante campionate de fotbal din lume! Vezi aici Primera Division, Serie A, Premier League sau meciurile din Liga I.

Antrenorul buzoienilor speră ca banii să fie plătiţi către Fisc, dar să mai rămână fonduri şi pentru rezolvarea restanţelor către staff-ului tehnic şi jucători.

Pe Buzăul Sportiv ai livescore cele mai importante evenimente sportive din lume. Fie că vorbim de fotbal sau polo pe iarbă, bob sau înot, aici afli rezultatele în timp real! Click pentru detalii!

Oficialii echipei buzoiene vor răsufla uşuraţi dacă judecătorii vor aproba prelungirea planului de reorganizare cu încă un an. Gruparea din Crâng a intrat în insolvenţă în urmă cu doi ani. Fără prelungire, planul de reorganizare trebuie să se încheie în 2016.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.